לוגו אוניברסיטת חיפה

Select your language

לוגו אוניברסיטת חיפה

אביטל שולנר טל

Avital Shulnerאביטל שולנר טל הינה דוקטורנטית בחוג למערכות מידע באוניברסיטת חיפה תחת הנחייתו של פרופ' צביקה קופליק. בעלת תואר ראשון בהנדסת תעשיה וניהול עם התמחות במערכות מידע במכללה האקדמית אורט בראודה בכרמיאל ובעלת תואר שני במערכות מידע מאוניברסיטת חיפה. תחום המחקר העיקרי של אביטל קשור בשקיפות ובהגינות של מערכות בינה מלאכותית ולמידת מכונה. מחקרה עוסק בעיקר בהבנת תפיסות המשתמשים לגבי ההגינות והשקיפות של מערכות אלו. כחלק מהמחקר אביטל מבצעת ניסויים שונים על מנת להבין אילו גורמים, הן מצד המערכת והשימוש בה והן מצד המאפיינים הדמוגרפיים האישיותיים של המשתמש, משפיעים על תחושת ההוגנות והשקיפות של המשתמש ובכך גורמים לו לסמוך על המערכת. כחלק ממחקר זה, אביטל חוקרת גם את סוגי ההסברים השונים הניתנים עבור מערכות אלגוריתמיות והשפעתם על ההגינות והשקיפות של המערכת. מחקרה של אביטל משלב תחומים רבים כגון, קשרי אדם-מחשב, חוויות משתמש, כלכלה התנהגותית, פסיכולוגיה ומשפט. בנוסף, אביטל הינה חלק מצוות מחקר אירופאי העוסק בנושא השקיפות של מערכות אלגוריתמיות (פרויקט CyCAT).

צור קשר

טלפון:
    לימודי תואר ראשון: 04-8288509
    לימודי תארים מתקדמים: 04-8288639
    פקס: 04-8288522
    דוא"ל:
    מירב כהן: mcohen1@univ.haifa.ac.il
    שלי קרדשטיין: skradsh1@univ.haifa.ac.il
    סיגל בן סימון: sbensimon@univ.haifa.ac.il

לשיחה עם יועץ לימודים: 1-800-300-032

כתובתנו

החוג למערכות מידע